sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

tik tok on the clock.. it's time to sleep.

Ihana, mutta todella rankka päivä takana!
Herätys oli heti yheksält, kun piti lähteä pappaa moikkaamaan Kouvolaan... Ei mikään ihme, että nukumatti otti omakseen minut autossakin vielä eilisen illan hietsun biletyksen jälkeen. Oli kyllä ihana ilta eilen, todella hupaisa ja oikein mahtava! (:

En oikein vieläkään pysty tajuamaan, että olen todella menossa lukion ekalle ja, että luokkalaiseni ovat nyt erisuuntiin menossa, kukin omaan suuntansa...Mutta kai siihen se oma aika menee, että pysty tajuamaan ne asiat, että emme ole oikeastikkaan enään yhdessä syksyllä, kun koulut alkavat. Olen todella iloinen ja kiitollinen kaikille ystävällinen. <3

Mutta mutta jos siirryttäisiin nytten sitten päivän tapahtumiin... Niin siis heräsin aikaisin aamulla ja suuntasin Kouvolaan! Siellä meni koko päivä uidessa, syödessä ja torilla istuessa ja otettaessa aurinkoa tottakai ja Papan kanssa juteltaessa. Oli ihanaa nähdä pappaani taas pitkästä aikaa... Luultavasti olen menossa kesällä pariksi yöksikin, jotta voi sitä aikaa viettää ihanan pappani kanssa! (':

Translate:


I loved this day! It was wonderful but really exhausting.
I woke up at 9'clock, because I was about to visit at my grandpa's house so I had to do it... And waking up was sooooo tiring, because last night I came home so late because of my graduation and oh well.. I wanted to spend the last days with my friends and of course I wanted party...like everybody else in Finland. (; haha.


I still can't realize that I'll be in senior high school at fall. And that our class fell apart... No we are on our own. They're not going to be in my class at fall, they'll be somewhere else studying and doing what they want to do in the future, when they are grown ups but it doesn't mean that I can't keep in touch with them.. I'm going to do it because I love them, they are all amazing people! <3 


But oh well let's see what I did today :L 
Soooo I went to Kouvola and I spent my day there with my family & grandpa & his wife. I swum, sunbathed, ate and spent time with my grandpa... I haven't had seen him in ages but now I did.. yay! (': 
I had so much fun... I might take a little trip to his house again this summer, after my England trip! (;

But now we'll see the outfit of the day & some other photos of yesterday (;

Neuletakki; H&M. Shortsit; Gina Tricot. Huivi; H&M. Toppi; H&M.Picnic...About to leave to Helsinki...PARTY!(;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti