maanantai 13. kesäkuuta 2011

It's gonna rain anyway.. Nothing matters now that you're here by my side.

Oli tosi ihana päivä ja ihanan sateinen ja itse kun sellaisia päiviä rakastan aina, koska voin vaa maata sängys syöden kaakaota ja hampurilaisia ja pitää Täydelliset Naiset maratoonia. Jotenki vaa rakastan sateisia päiviä kuin myös kuumia aurinkoisia ranta päiviä. Ne vaan jotenkin aina iskee muhu, en tiiä minkä takia tai miten mut ne vaa sattuu ny tekemään niin, mutta ei siin mitää valittamistakaa oo! (; Rakastan raikkaan ilman tuoksuu sateen jälkee.. Se ku pystyy haistaa sen ilman ja maa on märkä ja se no se nyt vaan on ihanaa...

Ai niin ja mummo kävi vierailemas tänää sitte.. Toi puntii, kun sinne Oxfordiikin oon lähös 28.kesäkuuta ni ajatteli et pari puntaa olis kiva ja toki mulle se käy ihan hyvin.

Translation;
It was like super lovely day! I loved it because it was pouring all day long and I could lay in my bed eating hot chocolate and hamburgers from McDonald's and taking Desperate Housiwifes marathon. It was so chilly day.. I like it always and alot! When I went out I could smelt the fresh air and wet ground, I liked it. I just love everything fresh and especially the smell of the air after the rain. It's something what I'd love to smell everyday, it's just something so amazing and something what I like alot. I was so lazy today but it's okay to be sometimes, right? 


My grandma visited me today and ohh she brought me some pounds, because I'm going to Oxford, England on June 28th, so she wanted to give me some money for my trip there.

T-shirt; H&M. Belt; Zara. Jeans; Liu.Jo. Jacket; Miss Sixty. Shoes; Can't remember where I bought.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti