keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Grab somebody sexy and tell 'em heard

Ihanan kesäinen ja aurinkoinen ja super kuuma päivä sitten tuli niin kuin uutisissa ja lehdissä luvattiin!
Ei se Pekka Pouta meitä halua sitten millään pettää ja ehk näin on hyvä kunhan olisi ehkä vähän enemmän tuulta ja hieman alempi lämpötila, mutta ei valittamista, kun onhan tätä kesää koko talvi toivottu ja kevät ja katsokaas mitä saimme? (; Kyllä tätä pitäisi juhlia shamppanjan ja muiden kera, että ei sen puoleen kylläkään!

Ihanaa, kun on niin helppo duuni, että voi herätä 12.00, laittaa lenkkivaatteet päälle ja urheilla ja ottaa aurinkoa, kun tuo hoitolapsi vain kylillä pyörii, mutta kyllähän sitä pitää kutsua syömään ja keksiä jotain tekemistää, vaikka no... sitä huomenna kyllä riittää kerrakseen, kun on päivällä tiedossa kesä avajaiset! Kaikkea ne pikkulapset keksiikin (; haha.

4 tuntia enään duunia ja sen jälkeen suoraan futis peliin voittamaan vastustajat. (;

Translation; 
 It's so shiny and warm.. I meant hot day! They promised that we would have like 27 degrees yesterday in news and look what Finland got? Haha. Pekka Pouta was so right yesterday.. we got it. we have it. we own it. YEAH MAN! I'm loving this but I might be wishing little lower tempature and more wind because it's so hot here when you are sunbathing or walking or exercising but I'm not complaining because we got it so we must enjoy it. (: We should celebrate this with shampagnes, because this is what Finn's wisher for, right?


I'm loving my job! ...Thanks to my mom... I can wake up 12 o'clock, wear my jogg clothes and exercise all day long and call that kid who I'm babysitting and ask her to come back home eat.. We can spend days on the beach.. We can get tanned.. We can play.. We can exercise! We can do actually everything what we want and can't believe I'm babysitting her like a month and they pay me 900 euros of this ;o Oh well.. I'm not complaining! I'm loving this job... <3 Babysitting is so fucking easy.


4 hours more and I'm free to go to my own this like to my soccer game tonight (; 
WE'LL WIN THOSE BASTARDS!!
haha.


Let's take a look at my photos + I wore bikini all day so I'm not sending photos of  my outfit today! :D


Nonniin.. eiköhän olis aika katellu kuvia! Ja ihan btw vaan, että ei tuu tän päivän asukokonaisuuden kuvii, koska oon ollu bikineis koko päivän (:

Tälläistä sitten tuli syötyä tänään! Tosiaan salaattini sisältää; Mansikkaa, Kiiviä, Päärynää ja päällä Valion laktoositonta suklaakastiketta. #Yummy.
Bikinit; GANT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti