tiistai 21. kesäkuuta 2011

I love you like a love song, baby.

No mutta hei ihmiset siellä kaikkialla maailmaa!
Oli kyl tosi ihana ja kaunis päivä, mutta jotenki vaa tosi väsyttävä ku lähin kattoo sitte tänään Rio 3D: siskon kans tai no niin oli tarkotus, mutta sitte se vähä muuttu ku toi siskon kaveri äiti soitti, että voisiko hänenkin tyttärensä lähteä ja kun niin ihana ihminen olen niin otin hänet totta kai mukaamme. Se oli erittäin rasittavaa ja väsyttävää, koska kummatkin on ihan liian villejä 7-vuotiaita tyttöjä niin totta kai ne juoksee kaikkialla kaikissa paikoissa. Otti kyl tosi paljon energiaa. Ja omg, en voi uskoo et enää viikko niin oon Englannis ilman sisaruksii ja perhettä! (': #excited.

Translation;
Well hello there people all over the world.
It was a nice beautiful and exhausting day because I went to see Rio 3D with my little sister or we were supposed to but then one of my little sister's friends mom called me and asked if she could come with us and because I am such a nice person.. I took her friend with us. It was so exhausting, because they both are so wild persons and they run always all over the stores and everything. It took a lot of energy from me. And omg!! Only one week and I'm in England! :o I can't believe it. I am like super duper hyper excited about the whole vacation without any siblings or parents, just the strangers and I! (:

Scarf; H&M. Jacket; H&M. Shirt; Tommy Hilfiger. Jeans; GUESS. Shoes; Bianco footwear.
H&M
Omg, and then I found this perfect amazing dress what fits me like my hearts fits into his heart. It's just perfect. I love dresses and this one was perfect for me! I'm going to buy it from England! (;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti