perjantai 10. kesäkuuta 2011

Loma, ranta, loma ja ranta. "Put your motherfucking hands in the air."

Taas siinä meni sitte yks päivä.. taas kerran hoitaen pikkusiskoo, mutta ei se mitää.. sellasta ne kesätyö päivät ja ku sisko o sen verran helppo hoitaa ni kyyyyl se mulle käy. (; haha.

Oltii eile suunniteltu et pyöräiltäs Myyrmäkee ja käytäs kirjastos ja jätskillä spice icessa tai jotai sellast.. Noh mehä reippaina tyttöinä pyöräiltii sitte myyrmäkeen jätskille ja kirjastoo ja käytii minun vanhalla koulullani ku peruskoulu on saatu päätökseen ja täytyy kyl myöntää et kauhee ikävää tulee vanhaa kouluu ):
Ei sitä oikeestaa pysty ymmärtämään enne ku se o käyty et kaikki kaverit ja muut lähtee omille teille mut eiköhä se tästä! Kyl me yhteyt pidetää ja muut et ei se siihen aijo todellakaa jäädä. (:
Noh ei kai siin mitää sitte... Tuli taas muute iha saakelin kuuma päivä et sai oikee kunnol taas hikoilla ;o Ei se helle siit laannu paitsi viikonlopuks ei oo oikee hyvää luvattu et trombei pitäs tulla mutta kyllä me suomalaiset selvitää siitä, eikös niin kansalaiset? (;

Ja anteeks kuvien laatu tällä kertaa, mutta unohdin kameran kokonaan reisulle.. joten joudutte tyytymään iPhonen kameran laatuisiin kuviin ja siskoni kuvaamiin kuvii joten katsomaan mitä me saadaan aikaiseksi. Tosin siskoni on yleensä todella hyvää kuvamaan, mutta tänään ei kaikki ollut ihan hanskassa, mutta mutta kiitos silti pikkusiskolleni joka jaksoi yrittää ottaa kuvia tänä kesä kuumana helteisenä päivänä.... (;

I'm sorry people but I'm so tired so I'm not going to write in english today... I'm so sorry! My tiredness must be because of the heat, but you'll get a post tomorrow in english (:

Paita; Gina Tricot. Shortsit; Gina Tricot. Aurinkolasit; Ray Ban. Ballerinat; valitettavasti en muista liikettä tai merkkiä, mutta kuitenkin ostettu Idea Parkista Tommy Hilfigerin liikkeen vierestä, että jos kiinnosta niin käykääpäs kattomas, siellä oli ihania kenkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti