torstai 16. kesäkuuta 2011

Life is all about failing, isn't it?

Huhhuh mikä rankka viikko on ollutkaan! Ei olisi ikinä uskonut, että näin voisi käydä, mutta sitten kävikin niin eikä sille enään mitään mahda! Täytyy elää sen asian kanssa ja yrittää olla sinut, kyllä se elämä alkaa vielä hymyilemään.

Tällä viikolla on ollut tosi paljon vapaata ja itseasiassa oli futis pelikin eilen ja kyllä sen jo huomas tässä kauden lopussa, että se pelitaito on FC Läjällä toden teolla alkanut kehittyä ja olen todella ylpeä joukkueestamme, koska meillä on hyvä henki ja no meille se voitto ei ole aina tärkeintä vaikka se tuntuisi hemmetin hyvältä, mutta voittoa odottellessamme saimme pelipaitamme. (; Valmiita ovat ja niin ovat pelaajatkin, haha. Pidän meidän pelipaidoistamme todella paljon! Jotenkin se väri vaan nappaa muhun ja antaa jotenki uskoa ja toivoa ja niinhän se tekee. Pakko pysyä positiivisena! Voisin laittaa joskus postauksen meidän matsista ja peli-paidoistamme sitten, kun seuraava kasii starttaa. Intrested? (; (:

Noh ne tulokset sitten tuli luokioista tosiaan ja arvatkaapas mitä kävi meikäläiselle? Noh ei onni sitten suosinut oikein itseäni tänään niin ei kallion lukioon kulkuporttia tainnut avautua! )': Täytyy kyllä sanoa, että olen todella todella pettynyt itseeni ja hävettää myöntää se, mutta niin se vain on en päässyt kallioon. Parempi tuuri seuraavalla keralla, I guess(?)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti