maanantai 8. elokuuta 2011

Isien Loma 2011

Oli aika mielenkiintoinen reissu Hartolaan, mutta todella mukava ja leppoinen kuten aina! Tehtiin kaikkea kivaa.. grillattii, saunottii, uitii ja kuunneltiin musiikkia, koska noh sehän kuuluu kesään ja muutenkin ohan se aina mukavaa kuunnella musiikkia ja muuta. Ja again en edes tiedä mitä kirjoitan, mutta eipä kai se mitää haittaa.. vai haittaako? ;)



Viikonloppu meni kyllä todella yllättävän nopeasti, mutta olihan siinä lähdössäkin ongelmia, kun Masa oli vielä nukkumassa lähtö aikaan ja siinä sitten tunti odoteltiin kunnes Masa edes saapui paikalle.. Noh mutta eipä se meidän menoa koskaan haittaa.. Tosin olisi kiva olla ollut aikaisemmin paikan päällä siinä, mutta ei se mitään.. Shit happens when you party naked! (; Sellaista siellä niin. Käytiin siinä matkassa kaupalla ja räpsittiin kuvia vauhdissa ja sitten vielä syötiin ja kun tultiin paikan päälle niin alettiin koristelemaan mökkiä koreaksia ja grillailemaan kyljyksiä ja muuta. Ja silloin sattui grillikin syttymää tuleen.. Ei meidän mukana tietenkään ole mitään keittiömestareita. (;



Tokana päivänä mentiin pulla pajaan kahville! Kyllä masut tykkäsivät paljonkin siitä... että ei sen enenpään riemua ja sen lisäksi kävimme hiukan uimassa ja hakemassa vettä mercedeksellä ja no kun noi miehet eivät sitten jaksaneet kantaa niitä edellisen illan punttien nostelujen jälkeen niin ajoimme mebellä järveen.. Mebehän on myäs vene (ainakin meillä päin). Illalla taas saunottiin ja kuunneltiin Nygärdia, että sellaista sitten.



Vikana päivänä sitten alotettiinkin pakkaaminen, kunhan oltiin vähän hereilty ja muuta. Kun oltiin siivottu niin lähdettiin käppäilemään keskustaan ja juttelemaan ja katsomaan josko Pulla Paja olisi auki, mutta harmisemme se ei ollut Sunnuntaina ollenkaan auki, mutta ei se meitä haitannut. Käppäilyn jälkeen menimme mökille jatkamaan siivousta ja odottelemaan vain. Illalla sitten lähdettiin Jari-Pekalle ja syötiin siinä niin ja lähdettiin siitä sitten kotia päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti