keskiviikko 1. elokuuta 2012

Tuesday in pictures

Tiistai on mennyt ja mennyt, eletty ja oltu. Älyttömän hyvä fiilis sinänsä lomasta, mutta tuntuu, että kenelläkään ei ole aikaa nähdä tai olla vaikka suurin osa ystävistäni ei ole kesätöissä. Kaipaan jo töihin, haluaisin vain takaisin. Saisi lisää rahaakin.
Louis Vuittoninkin ostoa olen tosiaankin harkinnut. Tekisi vain mieli mennä ja ostaa kyseinen laukku, mutta sitten taas en sitä halua tehdä. Hirveän vaikeita päätöksiä. Ehkäpä mietin huomiseen ja huomenna sen käyn nappasemassa jos siltä vielä tuntuu, että se olisi pakko saada.

Tuesday is gone, lived and loved. I feel so good about my vacation, but then I miss going to work. Somehow I feel like no one's got a time for their friends or then I just feel like it. I really don't know what to say about it. I'd go to work again, I miss it. I'd get more and more money as well.
 I've been thinking about buying a Louis Vuitton! I've been dreaming about a long long time. I just wanna go there and buy it, right now! So hard decision, but maybe I'll think about it 'til tomorrow and if I still feel like it... I'll buy it ! 


Oli muute ihan älyttömän ihana ilta! Loman alkamisen kunniaks ajateltiin, että otetaan pari ja nautitaan vaan auringosta ja toistemme seurasta.

Had an amazing night! The honor of my vacation we decided to drink some good drinks, just enjoy us and the sun. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti