tiistai 28. elokuuta 2012

few past week in pictures

Äöööääääöööö... Kauheeta kiirettä ollu nää koulu viikot! Jotenki oon vaa ihan sekasin näitten kaikkien kanssa ja koulukin on vielä Korsossa asti ni ei ehi ikinä ajoissa sinnekkään "/
Hirveetä sotkemista kaikki asiat, mutta onneks Perjantaina oottaa tyttöjen reissu Viroon ni pääsee rentoutumaa ja hetkeks arjesta pois. Haluisin vaan sen perjantain jo tähän nyt, mutta on ainakin jotain mitä odottaa;)


Saatte nytte kaikki asiat kuvina ja jotain pientä selostusta tästä näin. En oo kirjotus tuulella ollenkaa ni ajattelin vaa kuvia teillepäin laittaa, parempi niin ehdottomasti;)
Pitäs pizzallekin lähtee tästä parin ystävän kanssa. Ei jotenki jaksaisi, koska juoksettu koko päivä ympäri Helsinkiä kyselemässä vaikka mitä.


Jotenkin tuntuu ettei tässä ole ollenkaa tullut oltua koulussa vaan vapaalla, weird! Tosin huomenna taas kouluun ja aikainen herätys.. Missä mun perjantai?

Aattelin kaiken lisäks alottaa herkkulakon;) Tuntuu, että tullut syötyä ihan kaikkea herkkua liikaa, kun on juhlittu poikaystävän synttäreitä ja mitä kaikkea muuta ystävien kesken ja vielä perjantaina Viroon matka ja lauantaina taas uudestaan kaikkea epäterveellistä. Pitäisi rajoittaa sitäkin ystävien kanssa, joka päivä käydään ulkonakin syömässä, kun ei kotiin jaksa suunnata.


Tää tyttö lähtee nytten pizzalle ystävien kesken joten näkyillään myöhemmin tän blogin parissa ! Yritän napata kameran huomiselle mukaan ettei Instagram kuvia vain tule ja myös ottaa asukuvaa aamulla jos ehdin tai sitten muistan, toivottavasti niin tapahtuu. Kyllä tästä selvitään hyvinkin! ;)
Pitäkää ihana ilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti