torstai 16. elokuuta 2012

Rhodes, part 2

Jaaaa sitten seuraavat päivät olkaa hyvä:)
Seuraavat päivät meni tutustuessa Lindokseen, altaalla oleskelussa ja muissa asioissa. Aurinkoa nautittiin kaikista eniten tietysti ja ihanan lämpimästä ilmasta.


Käytiin hotellin rannallakin oleskelemassa päivä. Aivan täydellistä vettä, ihan kirkasta ja ei ollenkaan kiviä. Rannassa oli kyllä kiviä, mutta muuten se oli aivan täydellistä vettä, ihan erilaista kuin Turkissa. Uskalsi itsekin uida siellä. Itselläni on kauhea kammo kaikista isoista ja pienistä kivistä rannoissa, varsinkin ulkomailla joten pääsin itsekin uimaan mereen pitkästä aikaa;) Ei kiviä, vain täydellisen pehmeää hiekkaa ranta täynnä.


Rantailun jälkeen lähdettiin kaupungille kiertelemään taas kerran ja syömään illallinen. Huhhuh mikä meininki illalla kaikkialla on, mutta todellinen loma fiilis, sai rentoutua ja unohtaa aivan kaiken tuona viikkona. Ei tarvinnut miettiä mitään mitä kotimaassa tapahtui.


Tiistaina käytiin kreikkalaisessa illassa hotellillamme, söimme altaalla ja muuta sellaista. Ruokalajeja oli aivan liikaa. Ruoka oli todellakin kreikkalaista, itse en kauheasti tykännyt ruoasta, mutta muu perhe (enimmäkseen isi ja Joa) söi kyllä ja pitivät ruoasta. Olen liian nirso ruoan suhteen, salaatit ovat itse enemmän makuuni;) Salaattia ei ollut laisinkaan tarjolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti