maanantai 13. elokuuta 2012

Rhodes, part 1

Olipa taas kerran reissu! Toki ihana sellainen. Tuntuu, että siitäkin olisi ollu jo monta viikkoa vaikka eilen vasta laskeuduttiin Suomeen ja päästiin purkamaan laukkuja kotiin. Kreikka oli täynnä ihania ihmisiä ja ystävällisiä ihmisiä. Oli ihanan lämmintä ja rusketusta sai tosin palohaavojakin tuli muutamama sellainen kerättyä;)
Ehkäpä kuvat kertoo enemmän reissun menosta ja sen etenemisestä.


Hotelliin saavuttiin joskus 12.00 pintaan ja siellä meitä odotti sviitti;) Ihana sviitti olikin! Jotenkin se sisustus vaan iski itseeni, kaikki oli tosi avaraa ja vaan luonnonsävyjä, kaunista. Huone oli kaks kerroksinen ja tietysti toisessa oli merinäköäala, se oli aivan täydellistä. Auringonlasku illalla oli mitä kaunein, kun itse auringonlaskuja rakastan kaikista eniten, niissä on vaan jotain tosi kaunista. Hotelli oli Atlantica Princess ja tosi nätti muutenkin kaikin puolin, tosin altaat oli syvältä;) Kuitenkin hyvin kaikin puolin ihana hotelli, aivan perfecto. Kaikki oli täydellistä. Eikä siellä huoneessakaan tai hotellissa koko päivää vietetä vaan altaalla;)


Otin ihan liikaa kuviakin reissussa. Tuntuu, että joudun laittaa kolmeen tai kahteen osaan nää reissun asiat, mutta ei se mitään. Ei siitä mitään haittaakaan ole, vaiko? ;)

Paras osa Rhodoksella oli ehdottomasti Yogurt Berry, vanhakaupunki ja se lämpö. Kaipaan sinne lämpöön niin paljon. Kreikassa pystyi vaan makoilla koko päivän auringossa ilman, että olisi tullut kylmä.
Ja se aamupalakin oli mitä ihanin, kun syötiin ulkona rannalla aamupala. Jotenkin vaan täydellinen sekin. En yleensä syö aamupalaa, mutta ulkomailla se vaan jotenkin tulee aina syötyä.
Altaalla loikoilua.. juomia... shoppailua... taivaallista salaattia...


Ruokailun ja keskustan näkemisen jälkeen ajateltiin suunnata vanhaa kaupunkia kohti josta löytyy monia ravintoloita ja yhdet ihanimmista paikoista shoppailla. Näkymä oli todella kaunis kaikkialla, kaikkea vanhaa ja ihania ihmisiä tosin huomioon ottaen miehiä jotka huutelivat "minä rakastan sinua." ja pyytelivät poskipusuja.. Ällöttävää suoraan sanottuna, mutta se kuuluu noille matkoille valitettavasti ja se täytyy vain antaa osata olla kokonaan kaikki asiat. Kaupunki oli täydellinen vielä ennen yhdeksaa sillä sen jälkeen koko kaupunki oli aivan tukossa ja siitä tuli inhottavan ahdistava vain jollakin tavalla, kaunis kaupunki oli kaikesta muusta huolimatta. Suosittelen vierailemaan myös vanhassa kaupungissa;)


"You the passer by, who you love me
Let the other admire the castles
and listen to me:
My fate has been marked by a ravine singer
and the trembling in my foliage, it's a song,
the deep voice of life
For you a sweet memory
but I, a tiny tree
I need it for faith to grow taller and taller
and stare beyond these walls."
Translation by Sofia Varelis

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti