lauantai 23. kesäkuuta 2012

rainy day

Huhhuh mikä päivä taas ollutkaan. Eilinen venyi taas kerran aivan liian pitkäks itselläni, olisi vaan pitänyt rantautua kotiin aikaisemmin, mutta ei. Nukuttuakin tuli vain tunti ja silti ollaan hereillä? Noh parempi näin.
Juhannus oli yksi ihanimmista päivistä ja öistä itselläni ystävieni seurassa. Mitä parhainta seuraa ja juttuja, tuli tehtyä kaikkea super kivaa tosiaankin.

Tämä päivä meni enemmänkin kotona loikoiluun ja kirjojen lukemiseen. Voisen juhannus päivänkin tällä tavalla viettää;)


Aamu taisi mennä siinä elokuvan katselussa ja päänsärky lääkkeiden kanssa. Pitkästä aikaa tuli istuttua kotona ja katsottua telkkaria ja tilata roska ruokaa. Saa sitä kerran repsahtaa, vai mitä?

 Ärsyttää vaan hitsisti, kun joudun vieläkin ottaa niitä kuvia kännykällä koska kamera meni jostain syystä Viron reissulla rikki. En vaan tajua, että miten se meni rikki. Takuukin on mennyt umpeen ja mitä muuta. Kai se täytyy osta uusi kamera sitten duuni rahoilla. Sonyn kamera se ei ainakaan tule enään olemaan vaan ehdottomasti Canonin kamera ja se parhain kamera. Sitten vain toivotaan, että kamera kestää enemmän kuin nykyinen kamerani.


Kiitokset Marille kutsumisesta Starbucksiin taas kerran! Kannatti tulla vaikka itse en ollut sillä tuulella, että tilaisin mitään, mutta saipahan itseni vähäksi aikaa kotoa poiskin tänään. Sää ei ole kyllä mikää houkuttelevin. Sataa aivan kamalasti juuri silloin, kun mulla on vapaa päivä? That's just so my luck. 
Totta kai Starbucks ja Mari piristivät sateista päivääni;)


Oon lukenut ton kirjan ainakin 10000 kertaa läpi vuoden aikana mut jotenkin vaan en voi kyllästyä ollenkaan tohon kirjaan. Suosittelen lukemista kaikille! Sen verran hyvä kirja on nimittäin kyseessä. Saispa vaan elokuvan tosta kirjasta ni kaikki olisi täydellistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti