torstai 7. kesäkuuta 2012

i heard you like the wild ones

Vapaa päivä meni todella nopeesti. Huomenna on sitten taas työpäivä ja koulutuksen merkeissä se enemmänkin menee, kun tuotteita aletaan opetella enemmänkin ulkoa. Onneksi aamut ovat vasta niin, että liike aukeaa 10.00, ei aikasemmin herääminen millään tavalla helpottaisi tekisi vain vaikeammaksi.
Olen todella paljon tykännyt olla töissä tuolla missä tällä hetkellä olen. Tosi ihanat kollegat ja esimies ja pomo mitä mahtavampia persoonia. Huomista taas odotellessa!

Päivä meni hiuksia värjäillen, syöden, meikaten ja ulkona ystävieni kanssa, kaikkea muutakin kivaa tuli tehtyä. Saatte hieman kuva materiaalia päivästäni.

 
Vihdoin ja viimein tuli taas värjättyä hiukset, ei juurikasvua enään! Tosin kampaaja käynti olisi ollut mukavampi, mutta vanhemmat eivät suostuneet maksamaan joten käynti olisi siirtynyt kauammaksi itselläni ja kampaaja aikoja kampaajalleni on hirmuisen vaikea saada, mutta käy se näinkin.


      // flats; H&M / jeans; Zara / shirt; Cubus / cardigan; Marc O'Polo / clock; gant //


Iltapala, suihku treenailuitten jälkeen ja sitten päätä tyynyyn. Täytyy saada hyvät unet taas ennen pitkää työpäivää ja huomisia saleiluja ja illan menoja;)

Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti