torstai 14. kesäkuuta 2012

lumon lukio

Yhteishaku tulokset tullu ja noh... itselläni ei ihan ensimmäiseen vaihtoehtoon päästy. Shokkina kyllä tuli koko asia ja koko päivä on mennyt sitä asiaa miettiessä, mutta kyllä sitä alkaa pikku hiljaa tajuamaan, että rankan vuoden jälkeen on tehty töitä kympillä ja päästy kuitenkin lukioon, vaikka toki peruskoulunkin jälkeen oli nuo pisteet kasassa, että lukioon asti olisi päästy. Loppuen lopuksi olen kuitenkin aika tyytyväinen, että pääsin lukioon. Vanhemmat ovat ylpeitä niin kuin isovanhempani, varsinkin mummo (isän äiti) ! Hän kyllä jaksaa kaikille siitä hehkuttaa ja kertoa.
Kaipa sen myöhemmin tajuaa, että tosiaan lukioon on päästy ja ylioppilaaksi 3 vuoden päästä valmistun vaikka ei sitä kyllä ikinä uskoisi, että minä.. juuri minä valmistun ylioppilaaksi :D ....Tunnettu kun olen opiskelusta....

3 vuoden rankat opiskelut alkavat 4.elokuuta! Kyllä se ylioppilas lakki sitten palkitsee kaiken työn mikä on takana. Sivistys ja jokainen koe, joka on ollut. Kaikki olisit tarkoitus saada parhaimmaksi ylioppilas todistuksessani;) Sillä, kun kerran lukioon pääsin niin tarkoituksena olisi lukea syöpä lääkäriksi/kirurgiksi tai sitten asianajajaksi. Ne ovat näyttelijän ammattini lisäksi asioita joista olen pienestä tytöstä haaveillut. Ehkä kaikki meneekin miten haluan asioiden menevän? Maybe it's meant to be.

 

Olen iloinen, että pääsin kymppi luokalle sillä ilman sitä olisin vieläkin yhtä "sulkeutunut" koulu vaihtoehtojen kanssa. Kymppi luokalla mieleni muuttui koulujen suhteen ja löysin uusia ominaisuuksia itsestäni ja mikä ihaninta? Tapasin maailman ihanimpia ihmisiä joiden kanssa tutustuin ja lähennyin. Ilman kymppiluokkaa en olisi ikinä tutustunut Ahmadiin tai Sheimaan! Tai muihin yli ihaniin ihmisiin. So I'm happy to be the person I am now. En olisi ikinä uskonut sanovani näin, mutta saan kiittää Kallion lukiota kaikesta, että eivät minua hyväksyneet. Olisin vieläkin se tyhmä, itsekäs ihminen ellen olisi Varian kympille päässyt.

Vielä yksi asia jonka haluan teidän kaikkien muistavan on, että kuunnelkaa aina sydäntänne ja tehkää sitä mikä tuntuu parhaimmalta, no matter what others are saying. Te olette itse jotka elää sitä elämää, te teette teiän omasta elämästä sillasta minkälaista se on nyt. Teille on kaikki ovet avoinna, joskus se vaan ottaa enemmän töitä onnistua. Jos haluu menestyä ni se vaatii kovaa työtä, se pitää ansaita! Pystytte siihen vaikka muut sanois mitä, sun vaan pitää itse siihen uskoa. Jokaisesta on mihin vaan kunhan ne vaan itse uskoo siihen asiaan ja haluu sitä tarpeeks. Kaikki on mahdollista!

Seuraava askel on syksyllä lumon lukioon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti