torstai 28. kesäkuuta 2012

as long as you love me

Ihanan rentouttava vapaa päivä ollut, tuli ehdottomasti tarpeeseen;)
Huomenna takaisin töihin! Harmi olla töissä, kun ei pääse palkka päivänäkään kaupoilla vaikka omalla tavalla se on myös hyvä juttu, tosin olisin toivonut vapaa päivää toden teolla. Noh, mutta eiköhän se kaupoilla käyntikin huomenna töiden jälkeen onnistu matkalla kotiin. Tapiolan Stockmannilla ajattelin käväistä, kun se siinä matkalla on ja bussit menevät hyvin tai sitten vain suoraan Helsinkiin Zaraa katselemaan, kun alennus myynnitkin ovat ja pakko päästä! Mulberrylläkin voisi käväistä katsomassa josko kauan haluamani huivi olisi päässyt alennuksiin.

So relaxing and wonderful day off from work, I needed that absolutely;)
Tomorrow I gotta get back to work! Too bad to be working when you get your paycheck so you can't go shopping all day, but I guess I can visit Stockman when I get home from work;) Or maybe it's better to be working so you won't use all the money in one day, happens to me ALOT.  Might go to Tapiola or then check Helsinki's Zara and Mulberry's sale and buy my must have scarf. 


Mulla on maailman söpöin ja ihanin pikkuveli. Tollanen pieni taapertaja mikä ei pelkää pieniä ruhjeita tai ötököitä, kun taas siskonsa. Koko päivä meni ton pikku elukan kanssa. En oo pitkää aikaa viettäny aikaa Mion kanssa ja nyt taas, saipahan vauvakuumetta hellitettyä taas kerran. Voi olla, että ihmiset katto et oon saanu vauvan, mutta ei se mitään, koska toi pikkumies on maailman sulosin vaaveli koko maailmassa.

I've got the cutest and most wonderful little brother on earth. Little boy who's not afraid of scars or the bucks, he just lives his life. I spent the whole day with my little buck. I haven't been with him for a while and it was so good to spend with Mio. You just get to apperiacate your siblings more when you spend time with them, believe it or not. It might be that people are looking that I have a baby, but it doesn't matter when you have the most adorable little brother on earth.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti