perjantai 23. syyskuuta 2011

Perjantai ja Päivystys?

Aah, ihanaa et tää ansaittu viikonloppu alkaa vihdoinkin!
Jotenki nää viikonloput vaa tuntuu aina jotenki tosi ihanilt ku ne alkaa. On nii paljo kaikkee ja saa tehä iha mitä haluu, eikä millää oo mitää välii. Tänä viikonloppun pitäs vaa hoitaa presentationit kuntoo ja koe viikko on kohta edessä päin, että pitäs alottaa toi lukeminenki niihi kokeisii kohta puolin et tulee hyvii numeroit. (;


Sitte tosiaan illalla lähin salille ja tietysti sain mitä ihanimman lahjan tänää sitte viikonlopuks nimittäin menin tanssi tunnille ja oikee nilkka nyrjähti pahasti nii ettei pysty astuu sen päälle tai kävelee mut urheesti jatkoin tuntii loppuu asti, koska eihän tässä mitää luovuttajii olla, right? (; haha.
No anyways se sitte turpos tennispallon kokoseks eikä mikää auttanu et lähettii isin kans päivystyksee kattoo sitä vaikka ny äitin ja isin mielipide oli se et nivelsiteet meni suoraan sanottuna paskaks ku näki sen mun nilkan ja lopputuloksen, mutta lääkärin mielestä ei. Lääkäri kyllä selitti, että leikkaus paikkaukset on lähteny paikoiltaa joten se mun kohalla tarkottaa sitä, että murtunut on, koska sillo vuosia sitten olin tosiaan nilkka leikkauksessa, kummastkin jalasta ollut, ja sinne lisästtyy asioita, koska se oli niin löysä ja luu oli lävistäny nivelsiteen, mutta kyllä se vielä tästä. Ainoo huoni puoli on se et ei liikuntaa, juoksuu tai mitään 2 viikkoo. Tanssi, juoksi ja jalkapallo jäi nyt sitte vähäks aikaa ja 2 viikon päästä on vikat pelit ulkona, että huono tuuri kävi taas kerran! Mutta ei se mitään. Täst voi vaa nousta. (:

1 kommentti: