lauantai 24. syyskuuta 2011

New York With Big Dreams Of The Big Apple?

Ääää.. Jotenkin vaan kaipaan tonne New Yorkiin ihan älyttömän paljon!
Pakko sinne o päästä ainaki ylppäreittä jälkee. Piti päästä jo tänä kesänä, mutta sitte suunnitelmat muuttu. New York & California on aina jotenkin ollu sellasii minne oon aina halunnu mennä tai jenkit yleensäkki. Kai siin o se joku oma viehätys ku se on kuiteki erilainen ku suomi, mutta pitää vaa ottaa pari vuotta enne ku sinne pääsee tallustelemaa. (;
Isolle Time Squarella ja Central Parkii syömää väli-palaa mitä ihanimmasta kahvilasta, Starbucksista! Jotenkin vaan rakastuin tohon Starbucksiin Oxfordin opiskelu ajan aikana. Eiköhän se siitä vielä selvii. Jotenki niiku, en tiiä mut pakko päästä New Yorkiin enne 18-vuoden ikää vaikka sitte millä tahansa tavalla.


New Yorkin ostoskadutki ja kaikki on nii unelmii ku kattelee SATC:täki (Sex And The City) ja siel ne menee Fashion Av:lla ja sit Street 5st:llä ni joha tulee hirvee himo shoppauksee. Jotenkin se shoppailu ja vaatteiden katteleminen ja yhdistäminen on aina ollut mun juttu, pienestä pitäen. Olis tosi ihanaa työskennellä stylistina ja tehä mitä ihanimpia asukokonaisuuksia artisteille ja malleille. #DREAMBIG (;
Kyllä minä vielä joku päivä pääsen Fashion AV:lle kuljeskelemaan ja käymää Guccilla, Louis Vuittonilla, Victoria's Secretillä, Chanelillä, Michael Korsilla ja Tommy Hilfirgerillä ja muissa ihanissa liikkeissä. Se vaan vaatii hieman isompaa budjettiä näin opiskelijalle, mutta mitä tällästä mietin ku voitin lotossa kohta 10 miljoona, jos sellasta pottia edes koskaan tulee, mutta kuitenkin kyllä minä jostain ne rahat saan kerättyä kassaan köyhänä opiskelijana. 
Haluun vaan shoppailemaan Nykiin ja kattelemaa ihania keltasia takseja ja päästä muotiviikoille vierailemaan.


Ne talot Gossip Girlissä Upper East Sidella on maailman ihanimpia taloja. Voisin ottaa sellasen huoneiston/talon heti, vaikka ne onki kerrostaloja ne on silti ihania ja niiiiiin isoja. Jotenki oon vaa sellane persoona, joka haaveilee kaikesta isosta ja kalliista, eikä haluu ikinä luopuu unelmista. Unelmat on luotu toteuttavaksi, eikä niistä pidä luopuu tai ei oo enää mitää päämäärää elämässä, koska ne unelmat luo sen sun päämäärän.
Ja mun päämäärä on päästä joku päivä New Yorkiin ja muutta yhelle ihanimmista alueista nimittäin Upper East Sidelle sellaseen isoon huoneistoon ja asuu siellä ja käydä töissä. Tiiän et pystyn siihen, koska en oo luovuttaja. Pystyn ihan mihin vaa kuha uskon itteeni tarpeeks.

Photos; We Heart It

Like they say; "This is just the beginning."
Someday I'll be there and reach my dreams. Someday I will be something big and you will regret the things what you did to me. Someday you will apologize. But you never really fix my heart.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti