maanantai 28. toukokuuta 2012

summer for fashion

Tänään DinSkon lehteä selaillessani löysin aivan mielettömät korkokengät (addiktiksi alkaa tuokin kenkä käymään taas kun kesä alkaa) jotka on Must Have -listallani. Aivan varmasti ne aion Ruotsin matkallanikin ostaa. Samassa olin mallilla aivan ihana kokonaisuus päällä johon ihastuin toden teolla ja sen inspiroimani lähdin etsimään täydellisiä kappaleita kyseisiin kenkiin;)

Tässä original asu joka mallilla on päällä kenkien kera.


Itse tosin hameen paikalle haen hieman leveä helmaisempaa ja tyttömäisempää eikä niin kovaa niin kuin mallilla kuvassa on. Tykästyin tyyliin kuitenkin todella paljon, että toivon että Ruotsista löytäisin täydellisen asukokonaisuuden kenkien kanssa sillä sen verran ihana tuo asu on. Kengät tietysti punaisena.
Jotenkin kesäisin sitä tulee enemmän käytettyä väriä ja sitä kaipaa enemmän ja enemmän. Tavalliset värit eivät kelpaakaan enään ja itselleni tulee ostoslistalle aina navyn sinistä, harmaata, valkoista ja kaunista punaista. Meri henkinen tyyli nappaa vaan itseeni;)


Tuo olisi aivan täydellinen ehdokas kenkieni kanssa. Kello tai käsikoru lisäksi niin asu on täydellinen.

Tai sitten tuon hameen kanssa. Samallalailla kuin edellisessä korut, mutta paita voisi olla punainen tai valkoinen ja vyökin vielä.

Löysin todella täydellisen hameen yhdessä vaiheessa ja se olisi ollut aivan täydellinen kenkien kanssa, mutta Zara vaihtoi jo mallistoansa niin en sitten koskaan sitä hametta saanut. Se oli melkeenpä samanlainen kun toi musta, mutta paljon nätimpi ja tyttömäisempi ja olis sopinu perfecto kenkiin, jotka Ruotsista aion napata mukaani.
Voi olla että Ruotsi antaa onnea ja tuo naamani eteen juuri täydellisen hameen tai mekon punaisten kenkieni kanssa. We'll see what the future holds for us ! ;)


Viimeisenä vielä 1 Must have-lista asiaa, jotka on pakko saada kaappiini ennen kesäkuun loppua!


Se on Henry Lloudyn Hailey Stripe dress! Aivan ihana mekko, tosi elegantti ja kaunis. Simppeli ja ihana päällä. Toi on ihan pakko saada omaksi ennen kuin kesäloma alkaa. Niin täydellinen mekko kuin olla ja voi, en voi sanoa, että parempaa olisin koskaan löytänyt. Tossa mekossa on vaan sitä jotain;)

(Pictures; Zara / Nelly )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti