lauantai 26. toukokuuta 2012

makeup room

Päivä on mennyt katsellessa erilaisia meikkaus ja pukeutumis huoneita/nurkkauksia sillä itselläni olisi kauhea hinku sellaiseen asiaan. Nurkkaukseen jossa voisi kaunistautua ja peilailla, pienestä tytöstä ollut unelmani. Pianoni on vain unelmani edessä, mutta olen sen myymistä jo tovin miettinyt ja päätynyt siihen, että aion sen myydä sillä aikaa ei tarpeeksi tule olemaan enään kauheasti, kun koulut alkavat taas ja työpaikkakin on saatu.


Tuo on ehkä kaikista löytämistäni ideoista suosikkini. Se on simppeli ja jotenkin vain kaunis. Iskee itteeni tosi paljon tollanen simppeli ja kaunis kokonaisuus, beiget värit, naturaalit. Pöydälle itselläni tietysti päätyisi enemmän tavaraa ja sivulle tulisi 3 hyllyä joihin laittaisin osan korko kengistäni ja balleriinoistani. 3 hyllylle tulisi pari hassua kaunista tavaraa. Ideoita on niin älyttömästi ja ne aionkin toteuttaa ehdottomasti.
  Jotenkin olen vain ihastunut tälläisiin luonnonväreihin taas kerran. Toki olen ennenkin pitänyt, mutta beige on enemmän ollut suosiossa. Kesällä valkoinen vain tulee jotenkin pakosti takaisin.
 
 Nämä kaikki huoneet ovat aivan mahtavia jokaisella tavalla. Ylin kuvista ja isoin on kuitenkin sen mistä saan eniten inspiraatiota, siihen sovelletaan omaa niin kaikki on täydellistä huoneessani;) Nyt vai piano myyntiin ja kun piano on myyty niin päästään hommiin isin kanssa ja äidin. En malta odottaa lopputulosta sillä tiedän, että siitä tulee aivan mahtava ja ihana. 

Pari lisää aion laittaa kenkä kokoelmaani ja muihin. Chanelia pääsee enemmän esille ja laatikoita ja sitten telineet meikkisudeilleni ja muille. Nurkkauksestani tulee todella kaunis sen minä tiedän.

 (pictures; weheartit)

2 kommenttia:

  1. vähän kiinnostaa vaan että missä oot töissä? (--: ja kiva blogi muuten !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen töissä lastentarvikkeessa:) & kiitoksia!

      Poista