keskiviikko 16. toukokuuta 2012

get in the summer paradise

Aivan kauhea ikävä kesää on jo tullut tässä puolen vuoden aikana, mutta onneksi kaikki lumet on jo lähteny ja päästään sitten rannalla loikoilemaan ja nauttimaan ihanasta kesästä. Jotenkin vaan tuntuu, että aika menee niin hitaasti. Melkeinpä kaikilla ystävillänikin on alkanut jo loma ja jopa luokkalaisillanikin alkoi tänään (5 päivän loma tosin), mutta itse joudun kökkimään työpaikalla vielä monet viikot ennen kuin palaan koulun penkille ystävieni kanssa. Täytyy sanoa, että kyllä sitä taas koulua arvostaa kuukauden työssäoppimisen jälkeen. Koulun penkille on ikävä, myönnän

I've been missing summer so freaking much during the fall and winter, but thank god all snow has melted away and our lovely summer can come. We got on the beach to lie under the sun, play volleyball on the beach with our friend and just enjoy summer. I just feel like the time is going slowly, super slowly. All my friends have got their vacation started already and I'm just working when all my friends are out sunbathing and having fun. I just got to say that I miss school and I really apperiacate school now. I remember how it was in school and I like it way more. School is better place than your job, it's true.
 
.
Toivon vain, että kesä tulis paljon paljon nopeemmin sieltä niin, mutta eihän tässä ole kuin 2 viikkoa kesälomaan! Finally.
Kesäänki kuuluu kaikkea ihanaa kuten huvipuisto retkiä, mansikoita shamppanjan kanssa, auringossa loikoilua ja kaikkea muuta ihanaa.

I just wish that summe could come way more faster, but honestly it's only 2 weeks until my summer vacation gets started and it's not alot actually, if we're speaking truthly;) haha.
Also my summer includes everything wonderful like amusement parks, strawberries with shampagne, sunbathing and everything else what I love to do alone and with my friends. 

 


Kesässä eniten tulee kuitenkin rakastettua rantaa ja sen aurinkoa ja kaikkia ihmisiä rannalla. Kaikilla on hyvä fiilis ja hyvä meininki. Jotenkin se vaan iskee itseeni ja lujaa. Kesällä kenelläkään ei ole huolia, saa vain olla. Koulut on jätetty ja eletään siinä hetkessä mitä pitäisi tehdä joka päivä sillä koskaan ei voi tietää mikä päivä on itsensä tai toisen viimeinen päivä. Jokaisesta päivästä pitäis ottaa kaikki irti ja antaa vaan mennä, mutta silti kuitenkin muistaa seuraukset. Kesä on ehdottomasti vain sitä parasta aikaa vuodesta, siinä rentoutuu ja saa vain olla. Se on sanoin kuvailematonta, ei sitä pysty kuvailemaan, mutta tiedän että tiedätte mitä tarkoitan sanonnallani ja tekstilläni ;) vai mitä?

What I most love about summer is the beach and the sun of it, all the people there lying under the sun. They all got smiles on their faces and good feeling. It's just gets in me really badly and I kind of love it and alot. It makes me feel good too, it makes me good and wonderful. haha. In the summer there's no worries on my mind, it's just me and summer. No school projects or anything else. I can just be with my friends and alone, I can be without anything. I just can be relax and take it. It's like people live like there's no tomorrow in summer, all though we all should do that every single day, because we can't know when it's our last day in this world, with our love ones. It's the rule I live by "live like there's no tomorrow". 
I can't describe the feeling of it, but I know that you know what I mean with this post and my words, because you're living it as well. am I right? ;)

(photos; WeHeartIt)
Kesä vain antaa niin älyttömästi potkua ja toivoa itselleni ainakin. Oli pakko laittaa kesäfiilistely postaus teillekin ;) Pakko saada teihinkin jotain kesän huumaa jo valmiiksi. Viikot menevät nopeesti ja mikään ei voi estää kesän tuloa, isn't that right?


Summer just gives me so much hope and energy every single time. I had to do this post, because I want you to get the summer feeling what I have inside me right now. You must have it ;) 
Weeks are going by fast and you'll see that summer's here before you even notice. Nothing can't stop summer, right?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti