maanantai 28. marraskuuta 2011

make a wish, because dreams come true.

Ihanaa ku se joulu vaa lähenee lähenemistää! Torstainki saa jo avata ensimmäise luuku kalenterist vaikka toi joulukalenteri ikä on jo menny ohi, mutta täytyyhän se aina Fazerin perinteinen kalenteri kaiken kaikkiaan olla. :)

Sain tossa inspiksen yks päivä ku kattelin nettisivui läpi ja etin joulukoristeit ja kaikkee joululahjoi nii ni sitte yhes kuvas vaa oli laitettu portaiden kaiteiden ympärille ihanasti valot ja ajattelin, että no hei miksei sitä ite kokeilis? Ja no niimpä laitoin jutun eteenpäin ja suuntasin Prismaan, kun siellä oli just sopivan kokosia valoja ja nättejäkin valoja noiden kaiteiden ympärille..
Joten täs on nyt lopputulos johon oon erittäin tyytyväinen itseasiassa.
Ja sitte joulu laulujakin oon jo lauluskellu ja kuunellu ku ite jotenki joulu on aina ollu se kiva juttu ja sillo on jotenki niiku tosi ihanaa tai siis ku saa ostaa lahjoja ja kaikkialla on joulukuusia ja kaikkee. Se on vaa jotenki sellane juttu mistä tykkään ihan kamalasti. Toivon vaa, että sitä luntaki alkas pian tulemaa ku se kuiteki on kiva et on lunta ja kenkien alla lumi narisee ja pääsee luistelemaan ja laskettelemaan. :')
Lempi juttuja talvessa niin kuin on myös uus vuos ja muuta jutut. Eikun joulua odottelmaan hieman enemmän.
Eiköhän se siitä vielä niin ku joulukuu tulee.
Ja perinteisiin joululauluihin tietysti kuuluu Justin Bieberin Under The Mistletoe albumi. ;)


Aivan ihanaa joulun odotusta teille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti