sunnuntai 4. joulukuuta 2011

HAPPY DECEMBER !!

Hyvää Joulukuuta! (:
Aivan ihanaa ku vaa lähestytää ja lähestytää jouluu.. on se ihanaa. Jotenki toi ilma ei vaa natsaa ku sataa ja myrskyy koko aja. missä se lumi on? Toivoin lunta enkä sadetta ja kauheita tuulen puuskia, mutta eiköhän se siitä vielä? No toivotaan parasta ehdottomasti.

Eilen oli pikkuveljen ristiäisetki sitte ja no oli kyllä ihanaa olla siellä ihmisten kanssa joita ei ollut nähnyt pitkään aikaan mut ei sillee oikein ehtiny seurustelee niitten kans ku piti mennä kahvien ja muitten juttujen kanssa, että aikas vilkasta toimintaa kenties? Hmm... sanoisin, että kyllä vain, niin se taisi mennä valitettavasti, mutta ei se mitään. Toivotaan, että vieraat viihty.
Iha tällee btw ni must tuli sylikymmi! ;)
Sai sitte pikkuvelikin maailman parhaan sylikummin tietysti mitäs muutakaan?


Ja saatte muute sitte paremmankin kuvan tosta mekostani jota pidin ristiäisissä kunhan saan aikaseksi ottaa kuvan ja muistaki asuista pitäs ottaa ku se o nyt valitettavasti vähän jäänyt, mutta kyllä te vielä niitä saatte tässä joulun aikana ja jälkeenkin kuha tulis muistettuu ottaa kuvii asuista ja tälleen, mutta lupaan, että te saatte pari kuvaa uusista hankinnoista joita itse rakastan aivan älyttömästi ja niin varmasti tekin pidätte. Bleizer on erittäin kaunis ja tossut uber söpöt absolutely! ;)Siinä niite sitten olisi teille kasa päin, vai?
Huomenna se on sitten työpäivä ja töiden jälkeen shoppailu kutsuu itseäni ehdottomasti. ;)

Huomenna lisää asioita tiedossa ja tosiaan niitä kuvi niin kuin lupasin!

Aivan ihanaa joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti