torstai 17. marraskuuta 2011

maybe if you treat me right, you won't have to worry.

Siitä onki piiiitkä aika ku viimeks kirjottelin ja anteeks siitä! On vaa ollu kauheesti hässäkkää ku o täytyny käydä haastatteluissa ja ettii töitä. Käydä töissä ja kirjottaa koekuvauksii juttuja, joten asioita on paljon ja nyt viel enemmän!
Mutta viikonloppu alkaa nii ni päästää nauttimaa olemisesta tosin ittelläni on koko viikonloppu buukattu täytyy, että ei siinä mitään.
Huomenna kattomaan Breaking Dawnii ja sitte lauantaina juhlitaan kaverin synttäreitä.. tai no juhlitaa ja juhlitaa. Enemmänki perjantaina juhlitaa, mutta eipä siinä mitään.

Jouluki alkaa tulla lähelle! Oon innoissani. Haluisin kaikkee joulu tavaraa huoneesee ja taloo. Joulun tuoksuu. Pääsis vaa jo joululahja ostoksille ja paketoimaa kaikkii paketteja enne jouluu. Se on yks ihanimmist asioista joulussa, mutta lumin sen oikeesti tekee. Toivotaa et sitä luntaki alkais jo tulee. Haluis nii kovasti jo lunta, mutta ei varmaa vielä vähää aikaa tuu mitä lunta ku ei oo vielä pakkastakaan oikein näkyny... ainakaa etelä-suomessa päin. Eiköhän se lumi sieltä jossai vaiheessa tuu.

Joululahja listakin on jo tehty, mutta siitä varmaa teen huomenna töiden jälkeen postauksen teille ja luettelen mun mahottomat toiveet paketteihin. Saa nähä, että mitä sieltä pakettien alta sitte paljastuu, kun yleensä sieltä on löytynyt mitä oudoimpiakin asioita silloin tällöin jouluna.

Ajattelin laittaa teille pari kuvaa näist parin viikon ajoista. (I thought I'd show you some photos between these few weeks so you'd see what I've done)
             
                                                  And then I baked or made some gingerbreads. yummy.
                                          It tasted delicious. You could smell & taste christmas in the kitchen.


// It has been a long long time since I posted a post here. And I'm sorry for that but I've been so damn busy to keep this up and working, but of course I am trying my best every day and I've been taking a little break of my laptop because I need a life. Well not actually because I am having one already, but yes I don't use my laptop so often anymore because I don't like it and I prefer MacBook Pro, which I should buy? Of course I should.
I've been working, working and working. Trying to find a job and I got a job, but one more challenge is on me right now and it is... castin to commercial. I'm excited and nervous. I don't know what to do, but I know that I will survive of it. I can make it. :)

I am so excited about christmas! Christmas spirit. The smell of christmas. Everything is so perfect about christmas. Even made a list already. It's impossible and expensive but who cares? (;
I only need the best, haha.

But I'm going to sleep now so I will make a post to you tomorrow about my Verry Merry Christmas List.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti