torstai 26. heinäkuuta 2012

summer's ending

Huhhuh mitä viikkoja oikeesti ollut. Täynnä kaikee, enimmäkseen duunia tietenkin. Onneks enään 3 päivää jäljellä sitä kidutusta ja silloin alkaa mun kesäloma. Kaikkee oon jo kauheesti luvannu kaikille ennen kuin lähen Kreikkaan nauttimaan viimesistä päivistä ennen lukiota.
Blogigin on jäänyt vähän toiselle sijalle :( Enimmäkseen kameran rikki menemisen takia ja muiden kiireiden, kun sitä pitää kaikkia nähdä koko ajan. Nyt kuitenkin ajattelin, että en voi tätä enään laiminlyödä ja kirjoitan ennen huomisia tapahtumia pari asiaa tänne;)
Pari kuvaa edellisten viikkojen ajalta ja niin pois päin.


On sitä kuitenkin vapaa päivinä saanut itsensä lounaalle ja kylpylään ystävien kanssa. Rentouttavaa ollut sekin ja aivan ihanaa pitkästä aikaa. Tosin rannalle ei paljoa ole päässyt, kun kelit eivät ole olleet mitä parhaimmat varsinkaan niinä päivinä, kun itsellä on ollut vapaa päivä. Harmi sinänsä!


En tiiä miks mut rakastan auringonlaskuja yli kaiken. Niissä on vaan sitä jotakin mistä tykkään tosi paljon. Ne on tosi kauniita ja jotenki vaa ku näkee et miten päivä vaihtuu yöhön. Onneks ihan vieressä on puisto ja pelto mistä näkee ihan älyttömän hyvin ton laskun. Kun aurinko laskee noitten puitten taakse, se näkymä on ihan älyttömän kaunis.


Pyysin ehkäpä maailman tyhjintä synttärilahjaa mut en keksiny mitään mitä olisin toivonu ja kun mun iPodi meni edellisenä vuonna Oxfordin kampuksilla, koulupäivän aikana rikki sateen takia niin ajattelin, että ehkä olis aika sitte hankkia uusi iPodi mut en oo vaan viittiny sitä itse ostaa joten laitoin äitin ja isin maksumieheks. Tosin toikin vaan kesti 1 viikon et en sitten tiiä et onko käyttäjässä vika? Kun skootterinikin menin hajottamaan. Noi elektroniikka jutut ei oikeen sovi mulle, kun aina hajotan kaiken eikä niitä edes osaa käyttää.. Liian monimutkaiseksi kaikki tehty. Toivon vaan, että uuden saan. 
Mutta kaipa sitä vielä oppii käyttämään tietokonetta ja muita elektroniikka laitteita ja pitämään ne ehjänä eikä rikkomaan heti saatuaan;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti