perjantai 6. heinäkuuta 2012

särkänniemi

Vapaa päivä meni Tampereella pyöriessä. Nyt on se perinteinen reissu Särkänniemeenkin tehty joten se on alta pois;)
Joka vuosi on tapana mennä tuttava perheen kanssa päiväksi Tampereelle, Särkänniemeen. Kaikki ovat aina tykänneet matkasta aivan älyttömästi sinne. On vaan saanut olla ja samalla saa sitä loman tunnetta itsekin, kun siihen ei ole vielä päästy työn takia. Jos nyt totta puhutaan niin minulla on vaan 1 viikko periaatteessa lomaa ja sekin on silloin, kun lähdetään perheen kanssa Kreikkaan, Rhodokselle. Kun suomessa matkan jälkeen ollaan niin johan se koulukin alkaa seuraavana päivänä, että tässä sitä lomaillaan vain kokonainen viikko. Huhhuh.


Pikkuveljeni rakasti yli kaiken tuota delfinaariota ja Tyrsky laitteen katselua sillä hän näki delffiinejä kaikkialla. Mio tykkäsi aivan kamalasti katsoa delfiinijen esitystä, kun ne hyppeli kaikkialle ja vaikka miten. Silmät eivät sillä pikku ukolla herpaantuneet millään tavalla.


Sitten myös oli tullut jotain uusia "tatuointeja" mitä päätettiin kokeilla pikkusten kanssa. Rasmus ja Mea otti totta kai Angry Birds linnut käteen, mutta ite päätin ottaa kiinalaisen kirjaimen vai kirjaimia? Kuitenkin kiinalainen tatuointi tuli solis luun lähelle ja jotenkin vaan sain siitä idean, että aion laittaa mun haluamani tatuoinnin siihen sitten, kun täytän 18-vuotta elikkäs seuraavana kesänä sen aika tulee ehdottomasti. Tatuoinniks tulee "Live.Love.Hope" ja se tulee olemaa törkeen kaunis tatuointi;) Merkityksen saatte tietää sitten, kun se mun ihossa tai jos jotain kiinnostaa jo nyt tietää ni totta kai saa kysyä.


Näsinneulassakin tuli käytyä. En muistanut ollenkaan, että sieltä ylhäältä on nooin kauniit näkymät alas, merelle ja kaupunkiin. Ajatella, että en ole huomannut katsoa ihan alas niin että Särkänniemi näkyisi! Ekaa kertaa tajusin koko asian, mutta parempi myöhemmin kuin ei milloinkaan. Rakastin maisemia, niihin ei vain voi ikinä kyllästyä laisinkaan varsinkin, kun on aurinkoinen päivä ja aurinko on laskemassa.

Ja siitä se kotimatka alkoikin Helsinkiin päin. Oli aivan ihana päivä ja suuret kiitokset aivan ihanalle seuralle.. Rasmus, Mea, Äiti, Kati, Mio ja Kia! Kiitokset kaikille <3

P.S

Järjestän kaappini seuraavalla viikolla joten seuraavalla viikolla ja kauan toivomanne (ja suunnittelemani) vaatekaappi postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti