tiistai 27. maaliskuuta 2012

Outfit 27/March/2012

Hohhoijaa mikä päivä on oikein ollut. Päivästä ei ole laisinkaan puuttunut minkäänlaista draamaa tai actionia. Päiväkin alkoi sillä, kun astelin tunnin myöhssä kouluun ja noh ehdin olla tunnin koulussa, kun palohälytys tuli ja jouduttiin sitten sinne sateeseen seisoskelemaan pitsi paidoissa ja muissa, ei ollut mitenkään mukavaa;) Aivan kamalaa oli, mutta onneksi se on ohi.
Koulun jälkeen kruisailin bussilla selloon, ihan muuten vain käymään ja sieltä löytyi aivan ihanat balleriinat (tosin toisenväriset olisin halunnut, mutta nuokin on kauniit) mitä en malta odottaa laittaa jalkaan! Voi kun se kesä sieltä vain tulisi. Gantin liikkeessäkin piipahdin samalla ja sieltä löytyi kesäfarkkuni mitkä muuten kuuluvat kaappiini ennen kesää, ihan varmasti haen ne itselleni sieltä;)



// shirt; Zara / jeans; Zara / bracelet; Cubus / shoes; Converse //




// Oh god, what a day! It was a crazy day. First when I woke up I was late from school, I got to be one hour in school and then we got an alarm that it was burning somewhere so we had to get out in the rain with our tops and ballerina's and it was literally raining and so cold. It felt like a fall! It was awful, but I am glad that it's over finally;)
After school I went to Sello. I have no idea, but I wanted to go there just too some things and people. Of course I found perfect ballerina's (even tho I'd like to have them in other color, but I love the color that I got)! I just can't wait to have them on my feet. Where's my summer? Please summer, hurry up! I found perfect summer jeans as well from Gant store, damn! ;) They're perfect for summer, they'll fit with every color and shirt. I'll get those jeans to my closet before summer, that's a promise.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti