tiistai 6. maaliskuuta 2012

Nelly

Äääää.... mistä ihmeestä mun pitäisi löytää mekko kevätjuhliin, veljen rippijuhliin ja vielä heinäkuisiin häihin? Olen etsinyt kaikkialta ja mistään ei vain sitä oikeaa löydy ja silloin kun se löytyy niin ei ole kuin vääri kokoja jäljellä. Jotain pastellia olisi kiva saada kesän juhliin ja myös jotain todella kaunista ja simppeli, myöskin jotain klassista. Ei kai se auta muuta kuin jatkaa etsimistä, onhan tässä vielä noin. kolme kuukautta aikaa;) Kyllä se vieltä sieltä löytyy.
Tässä kuitenkin pari mekkoo mitä oon katellu Nellyltä ! :)

Jotain tämän tapaista siis kaipailen. Simppeliä ja pastillia sillä itse rakastan kesän ja kevään pastelli värejä! Onneks ne ovat muodissa;)
Vielä yksi mekko näytettävissä minkä löysin Helsingissä ollessani Vila Clothesista. Mekko on valkoinen, kaunis ja hieman vintage tyyppinen! Itse ihastuin mekkoon heti, kun näin sen.
//Here go with the dresses. I have so many parties this summer like my own graduation, my little brother's confirmation and then wedding. And I should find a new dress for this all. I want something beautiful, classy and white. I have found some dresses, but then comes a problem within, no sizes? Oh, thís is pretty frustrating, but I will find the dress soon (i think). Yet I have 3 months left so I have loads of time to find this perfect dress of my dreams.
Wish me good luck!
Above this text you can see some photos of the dresses I've been thinking to buy, but not sure which one I should buy. Dresses are from Nelly !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti