tiistai 20. maaliskuuta 2012

Feeling the spring in my toes...

Aivan mahtavaa sää tänään päivemmällä oli kyllä se täytyy sanoa! Aamusta näytti todella huonolta ja inhottavalta, mutta yhden aikoihin se aurinkokin alkoi täällä Vantaallakin pilkottaa mikä on kerrassaan aivan mahtavaa! Oli pakko lähteä ulos lukemaan kirjaa vaikka tarkoituski olikin lukea koeviikoille, mutta noh tälläisenä tohelona minä sitten kirjat jätin koulun lokerikkoon ja ei kirjat olleet mukana kotona mikä harmittaa, että olisi saanut hyvin luettua kokeisiin mitä mahtavimmassa säässä. Ei se kuitenkaan sen vertaa haitannut. Ei kun huppari ja viltti päälle ja "aurinkoa" ottamaan ihanaiseen ja rakkaaseen aurinkotuoliini ulos. Aurinkolasit tuovat itselleni mitä ihanimman kesäfiiliksen ja sitä päästiinkin paistattelemaan oikein kunnolla tänään. Voi kunpa se kesä tulisi vain nopeammin!
Bandeau bikineitäkin ja muita bikineitä on etsitty netistäkin jo sen verran pitkän aikaa ja sieltä H&M:stä ja Gantin liikkeestä ne kauneimmat kyllä tänä vuonnakin löytyy. Katsotaan mitä sinne ostoskoriin tällä kertaa kertyy, kun kaupungille päästään seuraavalla viikolla tai myöhemmin;)
Päivääni piristi vielä sekin, että kauan etsimäni ja toivomani työharjoittelu paikkakin vapautui minulle. Aivan mahtava päivä ollut! Toivotaan, että huomenna olisi näin ihana sää kuin tänään. Aurinkoista päivää tai noh iltaa teille sinne!

Vielä oma lempi kappaleeni teille tässä... Tulee ihan kesä mieleen, kun tätä kappaletta iPodissa soittelee.
Here you go with my favorite, summer song. Feels like a summer every single time when I am listening to it.
//We had an amazing weather today in Finland today even tho the morning was really sad and depressing, but around 1 o'clock the sun showed in Vantaa and I think in Helsinki as well. It was amazing. I felt so summery and good so when I went home I had to put my sweater on me and get blanket outside to the sun. I red a book and ate some chocolate. I thought that I'd read to my exams, but because I'm not the smartest person I left my books to my school so I couldn't read for my exam week which is pretty bad thing, because it's next week. Oh well it was still amazing to be honest. It was so warm and beautiful outside. Even felt wearing like bikinis;) haha. I must buy some bandeau bikinis and other bikinis as well before the summer starts. The best bikinis are at H&M and Gant store. They have so beautiful swimwear. They are classy and well, fabulous. We'll see what's in my bags next week or then later when I'm going to Helsinki;) Hope so something really good and beautiful.
My day was made even better when I got this email from one hotel and saw that I got the job in that hotel for 4 weeks. It's like a dream come true. It's one of the best hotels in Helsinki and Finland, this is an amazing opportunity. Let's hope that tomorrow will be as sunny as today and amazing!
Sunny day or night to all of you:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti