keskiviikko 22. helmikuuta 2012

The Rolls Royce Phantom

Löysin pari tuntia sitten aivan täydellisen auton itselleni minkä aion saada, kun vanhempi olen;)
Auto tehdään Saksassa, että Britanniassa ja käsin kokonaan. Auton nimi ja auto esiteltiin jossain dokumentin tapaisessa. Auton saa tietysti suunnitella alusta asti itse ja mitä mainiompi minulle tietenkin, kun tarkka olen, että minkälaisen auton haluan itselleni. Auton hintaa en ole kuitenkaan mistään löytänyt, mutta eiköhän se jostain vielä löydy. Lyön kuitenkin vetoa, että auto tulee maksamaan maltaita.


Auto on itselleni aivan täydellinen ja suunnittelinkin jo, että minkälaisen kokonaisuuden haluaisin. Auto on vain täydellinen kaikkineen ominaisuuksineen. Siihen saa kaikki lisukkeet ja on aivan ylellinen.
Toivotaan, että saan tuollaisen auton joku päivä pihaani ja pääsen ajamaan maailman ihanimmalla ja parhaimmalla autolla.


(photos: We Heart It)

//The Rolls Royce Phantom.
Can you feel it in your lips? Isn't it perfect? This car is something what I've been dreaming of my whole life. It's perfect inside and out. I promise that I will have that car in my yard someday. I willd drive that car someday. It's even better than Range Rover or Ferrari.
I saw that car in a document or sort of document, not sure what it was, but I know that it was meant to be. It was perfect for me.
You can choose everything to that car. You're decorating that car on your own. It'll be unique and no other people can have your car, the same car inside and out, brilliant right? haha. It's like a dream come true.
Oh well it's time to go and eat my supper + dream of that royal The Rolls Royce Phantom.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti