lauantai 18. helmikuuta 2012

Fred Perry Addiction

Eksyin taas kerran Fred Perryn sivuille samalla, kun selailin itselleni mekkoa kesäksi. En tajua miten se voi mahdollista, että joka kerta sieltä tulee jotain esiin mitä haluan ja tällä kertaa hieman enemmänkin!
Löysin täydelliset kengät itselleni ja niin myös parka takinkin (vaikka sellainen kaapissa tällä hetkellä onkin;)) joka on MUST HAVE! Toivotaan parasta, että sinne sivuille ei paljoakaan enään eksyskellä, koska sieltä löytyy aina jotain tilattavaa.Tuossa se on! Maksaa kokonaiset 250£ elikkä euroissa noin. 250 euroa. Toivottavasti tuon saisin kaappiini vietyä ja käyttöön. Kai siitä täytyy vielä vähän aikaa haaveille, mutta enköhän sen kotiin vie, kun Fred Perryn Helsingin liikkeeseen askelen sillä sen verran itse rakastuin tuohon takkiin;)
Mallisto; Richard Nicoll

//Once again I found myself from Fred Perry's page looking for those perfect shirts and shoes and jackets. This time I found a perfect parka jacket even tho I already own one, I would like to have an other one! And I am really wishing that next time when I'm going to Helsinki's Fred Perry store I can buy one and take it home with me and I promise to take care of it.
The jacket costs 250£, but in euros it's like 250, little bit more. But I will buy no matter what.
I usually don't fall in love with jackets, but this time I did and this time I will buy the jacket I fell in love with. It's a MUST HAVE;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti