lauantai 25. helmikuuta 2012

Robin Packalen

Mahtava Lauantai iltapäivä vietetty Sellossa! Robin oli esiintymässä ja pakkohan siellä oli sitten käydä sillä Robinista on tullut hirveän iso ilmiö! Ja itse kun olen kiintynyt tuohon Frontside Ollie biisin, kun siitä kamalasti pidän.
Kamalasti oli porukkaa Sellossa, hyvä että edes löysimme paikkaa itsellemme mistä olisimme nähneet ystävieni kanssa. Kuitenkin paikka löytyi ja pääsimme asettumaan paikoillemme. Robin oli 15 minuuttia myöhässä mistä sitten tuli ilmoitus, että hän olisikin vain 5 minuuttia myöhässä. We got it!
Robin esitti Frontside Ollie, Faija Skitsoo ja Hiljainen tyttö biisit. Paras biisi kyllä Robinilta on tuo Hiljainen Tyttö:)Valitettavasti ei tullut parempia kuvia sillä, kun sinne saavuimme niin kaikki hyvät paikat oli jo viety joten jouduimme menemään aivan ylimpään kerrokseen ja kurkkimaan sieltä Robinia!

//Okay so this afternoon I went to Sello with my friends to watch this finnish teen pop sensation Robin! I've to admit that he was better and cuter than I thought. I sort of fell in love with him, but it's okay. It doesn't matter;)
There were so many people, like one thousand or something like that. It was amazing, but awful, because we couldn't find a perfect to stand and watch Robin singing and dancing, but at least we could hear his voice. 
Robin was late like 15 minutes, DIVA! ;) haha. But he sang well and I loved it.
He played Frontside Ollie, Faija Skitsoo and Hiljainen Tyttö!
Robin was amazing and I will go to watch his concert to Circus ;)

P.S
Sorry for not giving you a good photos of Robin and the concert, but we had these reallu really bad seats, but karma comes with me. Yet I enjoyed the show and Robin's cuteness. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti