perjantai 20. tammikuuta 2012

My Heart Skips A Beat

Hello:)
Anteeks ihan kauheesti etten oo kirjotellu pitkää aikaa, mutta on ollu kauheesti kaikkea sählinkiä tässä näin ku on koe viikkoki tulossa ja sit pitäs käydä kampaajal ja ettii kesätöitä ja mitä kaikkea vielä? Konekin meni yhessä vaiheessa rikki ja kun isin kone ei oikein tykkää kuvien muokaamisesta niin sitä on täytynyt ootella, mutta kaiken pitäs olla nytten ihan ok:)

 I'm so sorry that I haven't posted anything for a long long time, but I've had so much stuff what to do, there's so much going on right now, but I think that it will get better soon and I'll be free. Atleast after my exam week and hair dresser, I should go there too but we'll see when it's going to happen. maybe on February. And I haven't posted because I broke my laptop and my dad hates it when I use his laptop or even edit photos there so I didn't have a change to use it, but it's okey. everything should be fine atleast for now.

Karppaus & salilla käyminen jäi tossa joulun aikana vähäiseksi, mutta kai sitä pitäs nyt ryhdistäytyy kunnolla ja alottaa se kunno "kuuri" tässä näi, että pääsis taas arki elämään ja muihin asioihin mukaan, mutta eiköhän sekin tässä onnistu näiden parin viikon aikana. Nimittäin ajattelin, että jos käyn ennen kesää (ja kesällä) 3-4 kertaa viikossa salilla niin ostan itselleni palkkioksi Louis Vuittonin Neverfull GM kokoisen laukun ja nautin ihanasta kesästä raikkaiden hedelmäsalaattien ja salaattien kanssa.

My diet and gym has been on break for 2 months already, because of christmas. I wanted to eat everything so I really went on break with my diet and gym, but I will get back on shape soon, as soon as I can. I need to get the things on order or my life will be a mess. If I can do it then I'll give myself a gift, "award". Let's hope that I can do it because then I will get my lovely Louis Vuitton Neverfull GM bag and that's a heaven, i swear! But before that I need to go on gym and get back to my diet/meal plan.

Siinä se unelma laukkuni on. Toivotaan, että onnistun jotta saan tämän ihanan kaunokaisen kanssani kulkemaan kaupungille ja kouluun. Peukut pystyyn!

That's my dream bag. Let's hope that I'll get this beauty on my shoulder. Thumbs Up!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti