torstai 20. lokakuuta 2011

It keeps coming back and back.

Ääää oon ihan pulassa huomisten kuvausten suhteen! Pitäs mennä pikkusiskon koulukuvauksii ku äiti haluu kuvan lapsistansa ja kauhee nuha ja kurkku kipee. Mitä sitä tekis? Ei oo ollenkaa ideoita mitä sit pukis ku koodina on vaalee.. harmaa, valkonen? Vaatekaappi on ihan tyhjä ! tai no aika täynnähän se on mut ei vaa jotenki jaksais nuhasena lähtee kuvauksii ja sit siit viel terveys asemalle ottelee verikokeita mun nukkumisten takia, kun tulee nukuttua koko ajan.
Mutta eiköhän se siitä vielä iloksi muutu.
Ainii ja no joo tässä sitä vaa että tekee mieli iha hirveesti talvee & jouluu. Jotenki se joulu fiilis iskee minuun. Saa olla ulkona, kun lunta sataa.. luistella ja on LUNTA. Se vaan jotenki iskee meikäläiseen. Ei vaan jaksais oottaa jouluu. Christmas is magical. Jouluna kaikki on jotenki tosi ilosii ja avoimii tai no en tiedä teistä, mutta jotenki ite sitä tulee vielä ilosemmaks ja muuta.
Toivotaan, että se joulu sieltä pian tulee ja, että sitä luntakin tulis paljon tänä vuonna ja aikaisin marraskuussa. (;
Jouluna ei tarttee olla mitään syytä minkä takia haluis antaa lahjoja tai olla ystävällinen. Ihaninta ehkä joulussa on se ku herää ni telkkarista tulee Tonttu Toljanteri, no ei vaiskaan. Vaan se tunne minkä saa jouluna ja talvella on jotain aivan ihanaa.
Pääsee ostelemaan joululahjoja ja pakkaamaan niitä, sitä ehkä eniten lahjoissa rakastan, kun saan pakata niitä.. En tiiä mikä siin on mut siin on aina pienestä pitäen ollu jotain sellasta mistä oon aina pitäny.

weheartit

1 kommentti:

  1. I totally fell in love with the first picture, it's so beautiful. And I'm now craving Starbucks because of the last one, haha ;)

    xoxo, Dominika.
    http://glamourxkills.blogspot.com

    VastaaPoista