tiistai 13. marraskuuta 2012

nuhaa, flunssaa, nuhaa ja flunssaa

Perjantaina tää alko tää kauhee kuume ja nuhastelu. Lauantaina oli kuitenki jo paljon parempi fiilis ja ajattelin, että kaikki on mennyt kokonaan ohi ja olisin terve kuin pukki taas... Maanantaina se selvisi sitten, kun lähdin lääkäriin hakemaan sairaslomaa. Lääkäri totesi, että minulla on enterorokko ja sieltä paiskahti viikon sairasloma, en kyllä yhtään ihmettele mistä tämänkin sain niin selvää se on. Vuoteen omana sitten viikko makoillaan, toinen päivä, kun oon vuoteen omana jo ja täytyy kyllä sanoa, että tekisi mieli vain haistattaa pitkät rokolle ja lähteä takaisin töihin ja kouluun;) Sen verran pahaolo taudista tulee. En toivo tätä kenellekkään ikinä ellei pidä sairastelusta, haha.

Onneksi äiti piristi tänään mun päivää ja toi mulle suklaata yllin kyllin. Tosin en pysty syömään mitään, mutta herkkunälän varalle piilotin suklaat kaappiin jos nyt joskus alkaa tehdä kauhea mieli suklaata;) On tässä sitten jotain hyviä puolia sentään. Äiti kyllä ostaa aina kaiken mahdollisen, kun olen kipeä vaikka en kyllä mitään tarvitsisi paitsi parantumisen, sitä äiti ei ihan osaa valitettavasti.


Instagram kuvana tulevat taas kaikki kuvat sillä kamerani on vieläkin rikki enkä millään löydä mitään tapaa korjata sitä ja isi ei vielä yllätettävästi ole saanut vietyä kameraani korjaukseen jonka teenkin varmaan sitten omin voimin, kun olen tämän taudin voittanut.

 
Toivotaan, että nämä näppylät, kuume, lihaskivut ja sun muut mitä oireita sitten tuleekaan taudin kanssa niin ovat perjantaihin mennessä hälvenneet sillä viikonloppu on täynnä kaikkea mukavaa puuhaa. Elokuviin parhaan ystäväni kanssa ja Sunnuntaita ehkäpä vietän päivän yhden toisen ystäväni kanssa ja olisi muutenkin paljon mukavampaa päästä täältä neljän seinän sisältä pois, täällä hulluksi vain... Ei raitista ulko ilmaa ollenkaan paitsi ikkunan kautta. Toivotaan, että viikko menee nopeasti ja kohta ollaan taas terveinä kokonaan.
Toivotan kaikille aivan ihanaa viikkoa ja pysykää terveinä kaikki! :)
 

2 kommenttia:

  1. koitas nyt parantua siellä ! <3 ei vitsi katoin aamulla jo instagramissa tota suklaakuvaa ja kuola vaan valu .... :D NAM !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! <3 koitetaan parantua. haha, voi Jenna pieni :D

      Poista