perjantai 16. marraskuuta 2012

gotta get down on friday, or not?

Vihdoinkin perjantai! Ah. Tosin vaikea sanoa, että vihdoinkin, kun on koko viikon maannut kotona vuoteen omana, mutta onneksi nyt aletaan olemaan jo voiton puolella. Olo tuntuu paljon paremmalta jo kropassakin onneksi, en olis kestänyt enää pätkän vertaa tätä oloa ja näitä näppylöitä. Ainut positiivinen asia tässä saattoi olla se, että äiti kantaa aina kaiken mitä haluan vuoteeseen ja saan nukkua vaikka koko päivä niin ettei kukaan häiritse minua ja musiikit korvissa;) Parasta siinä on se. Onneksi en kauheasti sairastele kuitenkaan! Ehkäpä kerran puolessa vuodessa tulee pariksi päiväksi kuume ja siinä se, hyvä vastustuskyky omaksi onnekseni.

Tää päivä on mennyt jotenkin ihan älyttömän hitaasti ja nopeesti. Onneksi pääsin kaupoilla käymään, sain raikasta ilmaa ja sain nauttia olostani koko päivän. Täytyy kyllä sanoa, että tuntui aivan ihanalta laittaa päälle meikit ja hiukset ja kunnon vaatteet, tunsi olonsa taas kauniiksi.
Myyrmannissa käydessäni löysin maailman söpöimmät alusvaatteet ikinä! Niissä oli timantteja ja ne olivat sellaiset söpön pinkit, aivan ihanat oli.. Hennetsistä nuo löysin, rakastuin niihin heti (voiko alusvaatteisiin edes rakastua? :D) joten oli aivan pakko ostaa ne. Muutenkin siellä oli kaiken maailman söpöjä yöpukuja ja muita. Tykästyin kaikkiin niihin heti, mutta päätin, että tällä kertaa nämä hennon pinkit saavat riittää minulle.

 
Totta kai tuo Teen Voguekin oli pakko ostaa sillä se sisälsi juttua Demi Lovatosta, joka yksi suurimmista idoleistani ja henkilöistä keitä ihailen. Demi on ainut ollut ihan älyttömän kaunis ja olen aina ihaillut häntä sillä hän on todella vahva ja erittäin ihana ihminen ja tekee paljon hyvää ja on saavuttanut paljon. Suurimmaksi osaksi Demi innoittaa minua eniten sillä olen ollut hänen tilassaan ja käynyt samoja asioita läpi joten tuntuu, että Demi ymmärtää vaikka en tunne häntä ihmisenä, persoonallisesti minkä haluaisin tietysti tehdä, mutta minkäs sille voi. Toivon vain, että joku päivä tapaan hänet ja saan kertoa tarinani ja kuinka paljon hän on innoittanut minua kaikissa asioissa.

Moni ystävistäni ja muista on varmasti tällä hetkellä viihteelle joten rakkaat pitäkää aivan ihana viikonloppu ja nauttikaa!  ;)

(Koitan saada kamerani korjattua maanantaihin mennessä.)
 

1 kommentti:

  1. sulle ois pieni haaste mun blogissa.. käyppä kattomassa :)
    http://fairytalelife-jenna.blogspot.fi/

    VastaaPoista