torstai 4. lokakuuta 2012

autumn, fall, rain, whatever you call it i love it.

Syksy on tullut. Tai no tulihan se aikoja sitten, mutta nyt on enemmän alkanut sateet ja muut. Sade, kynttilänvalo, musiikki, pimeä huone ja kuuma kaakao ja viltti päällä kuulostaa täydelliseltä viettää ilta. Ainakin minulle tuo kuulostaa täydelliseltä, en tiedä sitten, että mikä teidän mieleen on, mutta itse rakastan tuota tunnetta ja iltaa, kun saa vain katsella sadetta, kuunnella musiikkia ja olla hetken yksin:)
Vaikka olen seurallinen ihminen ja rakastan ystävieni kanssa oloa niin silti on ihanaa joskus olla vain yksin ja antaa kaiken olla, ajatuksien ja muiden.


Eniten ehkäpä kaikeista tyyleistä ja väreistä vaatteissa rakastan syksyn tunnetta. Syksyllä alkaa sn verran viiletä jo, että saa laittaa saapikkaat jalkaan ja neulapaidat ja neuletakit päälle. Neulepaidat ovat ihanin asuste koko syksyssä ja saapikkaat. Syksyn värit ovat maanläheisiä, mutta raikkaita kuitenkin. Vihreä on kaikista kaunein, itselleni se ei vain jotenkin sovi mielestäni niin sitä en käytä paljoakaan syksyn vaatetuksessani, mutta sen sijaan mustaa, sinistä, valkoista ja maanläheistä ruskeaa käytän ja kultaista todella paljon. Tai no ei todella paljon, mutta sopivasti. Odotan innolla talveakin, että saan laittaa hanskat ja ihanan tupsu pipon päähän ja punaisen nenän kulkiessani ulkona. Tosin se kylmyys ei bussipysäkillä paljoakaan aamulla lämmitä, enemmänkin kamalaa se on, kun 7.00 aamulla bussipysäkillä odottaa bussiaan, mutta onneksi sekään ei ole ikuista;)

 
(photos: weheartit )

Syksy on suosikki listallani tokana heti kesän jälkeen ehdottomasti vaikka välillä nyppii tuo kylmyys, kun kylmässä seisoo ja töpsyttelee kuitenkin se on jotenkin mieleenpainuva ja sillä tavalla ihana. Maa on täynnä ihania värikkäitä lehtiä ja mikä parasta pääsee haravoimaan ja lopuksi voi hypätä isoon lehtikasaan. Tuosta en ole vieläkään kasvanut ulos, hävettää myöntää tuo, mutta siinä on sitä jotain tunnetta, kun pääsee hyppelemään niihin kasoihin, se on asia mistä en suostu luopua!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti