perjantai 7. syyskuuta 2012

ripsien pidennykset

Kävin tänään ottamassa ripsien pidennykset. Onhan sitäkin tullut mietittyä jo jonkin aikaa, mutta kauhean lompakkoa hyviä hintoja ei ole tälle opiskelija tytsylle tullut, mutta nyt tuli. Ja aivan ihanat ripset tuli!

Sain tietää ystävältäni tästä paikasta ja kun hän itse käy ripsensä laittamassa niin innostuin asiasta ja ajattelin, että ehkä olisi itsekin aika käydä ripsiä laittamassa sillä ripseni sattuvat valitettavasti olemaan lyhyet, omaksi huonoksi onnekseni. Se oli sellainen extempore juttu samalla. Tyytyväinen olenkin tähän juttuun. Toivon, että ripset pysyvät hyvin ja omat ripseni kuitenkin hyvässä kunnossa kaikesta huolimatta.

Olen todella tyytyväinen koko projektiin. Tykästyin todella paljon näihin ripsiin, ne ovat aivan ihanat ja mielestäni sopivat täydellisesti;) haha.
Otin ennen ja jälkeen kuvaa ja eron huomaa selvästikin, siitä ei ole pelkoa. Näihin on kyllä totuttelemista ja paljon, kun rutiinit muuttuu aikas paljon omalta puoleltani.. tosin aamupuuhien vähentyminen ei tosiaankaan haittaa, siitä on vain hyötyä itselleni ja varmistikin kouluni opettajillekin, kun en ole joka aamu myöhässä;)


Pidän noista ripsistä todella paljon. Ei tarvitse enää ripsiväriä pitääkään tai muuta. Pituuskin on luonnollinen ja sopiva itselleni, ei mene överiksi tuo pituus. Haaveilen vielä pikku timanteista, mutta jätän ne sillä muuten näytän koko ajan siltä, että olisin joihin pippaloihin menossa joten annan olla, mutta olen kyllä erittäin tyytyväinen. Jos joku on miettinyt noita ripsien pidennyksiäkin jo pitkään niin suosittelen lämpimästi teillekin niitä.

7 kommenttia:

 1. moikka :)missä otit noi ripset ja paljon maksoit niistä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Sain kuulla ystävältäni niistä. Ystäväni ystävän naapuri tekee ripsiä työkseen niin innostuin ripsistä sillä ne olivat niin nätit joten otin siellä ne:) maksoin niistä 30 euroa ja huolto on sitten 20 euroa.

   Poista
 2. Heey ihanat noi ripset !:) Itekin oon miettinyt niitten hankkimista, mutta en oikee tiiä mistä niitä lähtis ettii ja jos niitä sais jostain ihan kivalla hinnallakin ? Nii missä kävit laitattamassa noi ja paljon maksoi ?:)
  <3Jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jenna! :) Kannatan ottoa, koska noi on tosi kivat ja helpottaa tosi paljon aamusinki kouluun lähtöö, ei mee enempää aikaa ja ei tarttee huolehtii et ripsarii lähteny pois jne. Kävin ottamassa noi yhellä "tutulla" tai siis kun yhen kaverin kautta kuulin ja se kuuli sen kaverilta et sen naapuri tekee ripsiä työkseen nii se kävi ottamassa ripset siellä nii ni kävin siel kans. Laitto makso 30e ja huolto on 20e. Ton halvemmalla tuskin saa mistään laitettua:)

   Poista
 3. ihanat ripset! sopii sullekki tosi hyvin :) mä oon jääny näihin sit koukkuun, että kannattaa varoa :D

  VastaaPoista
 4. Hei voisitko kertoa laittajan yhteystiedot ? Haluan niin kovasti käydä laitattamassa jos maksaa vain 30e !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Voinko laittaa sähkopostilla tai jollain numeron sinulle? Jos se olisi mahdollista? :) tai sitten laita facebookissa minulle viestiä tai sähköpostia sähköpostiini: ida.tuominen@live.com / niin laitan sinulle takaisin numeron.

   Poista